Portron Portron Lopez + Marceau

Portron Portron Lopez + Marceau

  • Posted on: April 4, 2016

Кула и Канал103 во соработка ви ги претставува

Portron Portron Lopez (https://portronportronlopez.bandcamp.com/)

На 10.04, во 22 ч. ќе можете да ги слушнете во живо на Ако никој не свири. на Канал 103.
На 11.04, во 20ч. Portron Portron Lopez ќе настапат во Кула и Marceu (бубњарот на бендот) ќе настапи со неговиот соло проект.

Влез на Донација!
Повелете на добра музика и дружба.