Под земја полесно се дише 4 / It’s Easier To Breathe Underground 4

Под земја полесно се дише 4 / It’s Easier To Breathe Underground 4

  • Posted on: December 24, 2016

Независен фестивал за експлоатација на идејата за журка, свирка, изложба, перформанс, проекции и сл. Шеесетина автори, од земјава и странство, во организација на Бивша Кула или Кула Колектив, се тука за вас, ненамерно на денот на Крисмас (24.12)!

Алеш Смолеј, Амир Карахасан, Ана Алексовска, Ана Бахор, Ана Марковска, Аниша Кан, Асја Трост, Бранкица Јордановска, Валери Волф Ганг, Вид Ербич Крижанец, Владан Петрушевиќ, Владимир Димоски, Воскресија Андреевска, Грегор Кочјанчич, Дамир Грбановиќ, Дарица Заревски, Денис Маврич, Димитрие Балојани, Дина Ристовска, Елена Андреева, Емил Келер Скусен, Ертунч Сали, Естер Ивакич, Иван Ивановски, Иван Шапков, Ивана Коцевска, Игор Стаменковиќ, Изабел Барз, Инес Озимек, Инеш Самбас, Јохана Хершел & Феликс Фалџк, Катја Петелин, Клеменс Лукас, Лук Кертис, Мајкл Соволе, Марко Гутиќ Мижимаков, Матеуж Јерман, Матјаж Бајц, Мери Гобец, Микаел Н. Нобре, Наташа Неделкова, Никола Анѓеловски, Нуно Брауман, Осберта Паркер, Педро Сабино Кох, Сабрина Кан Норстром, Самир Карахасан, Сандра Јовановска, Сања Симоска, Селсо Роса, Симон Клембас, Тара Иванишевиќ, Теја Михолич, Уршка Џукич, Филип Бихар, Филип Кошник, Хелене Туемел

The Local Blue
Todor Karakolev
Оружје

Mei Ro

Дистро
Храна

Промо видео