Под земја полесно се дише 3 / It’s Easier To Breathe Underground 3

Под земја полесно се дише 3 / It’s Easier To Breathe Underground 3

  • Posted on: December 30, 2015

На ден 27ми декември или последниот викендашки ден од последниот викенд за 2015 година, традиционално, по трет пат ќе имате шанса да присуствувате на овој андерграунд фестивал.
Старата, веќе проверена локација, гаражите кај плочник, ќе биде привремено отелотворување на низок орган на извршната власт, каде дента ќе се оддржуваат стандардните секојдневни активности министерски – журки и хамбургери.

Претстава, нови бендови и измешани видео ен саунд инсталации, скулптури и спејс инсталации се само дел од програмата, која ја добивате заедно со силната предновогодишна еуфорија.

20:00ч – Претстава на студенти од ФДУ –
,,Како класа 13 во 2015-та ја одигра Животинска Фарма од Џорџ Орвел”

Аудио-визуелна интерактивна инсталација на Сашо Пуцковски

Изложба на колективот Кула

22:00чЉупа и Крист Крст (Ја и ти)

23:00чTV Rage