Изложба на аналогни фотографии

Изложба на аналогни фотографии

  • Posted on: December 4, 2015

Културниот центар „Кула“ организира изложба на аналогни фотографии кои беа изработени за време на работилницата (19-24.11.2015). Фотографиите се дела на учесниците кои ги развиваа во темна комора. Ве покануваме да дојдете и да ги погледнете на 4 декември (петок) во просториите на Кула.

Учесници:

Александар Балдазарски
Александра Санева
Андреј Богатиновски
Благица Јовческа
Даница Спасевска
Драган Апостолоски
Зоран Васевски
Иван Алушевски
Јакопо Ланди
Јана Деловска
Јана Димовска
Јасна Чилиманова Накова
Јовица Рафајловски
Маја Аргакијева
Маја Плачкоска
Марјан Велковски
Марко Вилиќ
Мила Ивановска
Наташа Животиќ
Сања Симоска
Сашо Н. Алушевски
Симона МИрчевска
Срна Дамчевска
Стефан Шашков

20:00 – Отварање

21:00 – Baltronic / B.ATL