Xtreme Blues Dog

Xtreme Blues Dog

  • Posted on: January 25, 2016

ПОЧНУВАМЕ!!!

Доста беше молк и доста беше одмор.
Кула Ви претставува:
Xtreme Blues Dog (Brasil)

Како прв настан во 2016-та, Кула Ви го претставува Роџер ака Екстрим Блуз Дог, кој што при негово патување одлучи да помине и од Скопје и да отсвири неколку песни негови за Вас.
Петок, повелете во Кула од 21 часот за да се блузираме.

https://xtremebluesdog.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Xtreme-Blues-Dog-1486687311575861/