Perija

Perija

  • Posted on: June 27, 2016

Добро познатиот уличен бенд, кои што се оформија спонтано и се склопија многу брзо , како да свиреле со години, Перија, на 20ти Мај ќе настапат во дворот на Кула.

Повелете на добра музика и дружење.

https://www.facebook.com/perijamusic/