King Medicine (GR)

King Medicine (GR)

  • Posted on: February 14, 2016

Во духот на денот на заљубените, Кула ви претставува

емо-панк рок бенд од Грција – КИНГ МЕДИСИН.

КИНГ МЕДИСИН е новооформен грчки панк рок бенд, кој ја започнува својата мини зимска балканска турнеа на чија агенда се наоѓа и Македонија.

На 14 февруари повелете на љубовна – емо журка во Кула.