Предновогодишно дебелеење

Предновогодишно дебелеење

  • Posted on: December 4, 2015

Кула ве поканува на предновогодишно дебелеење.
Во сабота ќе мезиме туна сендвичи.
Во недела ќе се трезниме со чорба.
Понеделнички гравче, вторник да се заблажиме и среда е за голема гозба со шпагети 😀

Сабота 14:00 – 16:00
Недела 15:00 – 17:00
Понеделник 15:00 – 17:00
Вторник 17:00 – 19:00
Среда 16:00 – 18:00

Ајде да влеземе во новата година дебели и среќни 🙂