Walter Gross & Tenshun

Walter Gross & Tenshun

  • Posted on: May 30, 2015

Електро-нинџа тјун-хип-хоп-фрик-ноиз освежување во Кула!
Американските електронски музичари Валтер Грос и Теншун ќе ни донесат психоделични исечоци од нивните клаустрофобични звучни лаборатории кои ќе ве стават во хипер супер бит екстаза. Валтер Гроз ќе ни ги претстави звуците на балтиморската експерименатална електронска сцена, а бит-мејкерот на Гонјасуфи- Теншун ќе ве врати во реалноста со своите дијаболични моќи за интензивни електро-структури.

Tenshun:
http://artistecard.com/tenshun

Walter Gross:
http://artistecard.com/waltergross