Ужинка во замена за училиштен прибор!!!

Ужинка во замена за училиштен прибор!!!

  • Posted on: September 2, 2015

Со цел да се помогне на многуте ученици кои не можат да си го дозволат тој училиштен прибор, Кула организира предшколска ужинка, а главна задача на сите присутни е да донесат / донираат било какви материјали кои спаѓаат во еден УЧИЛИШТЕН ПРИБОР!

Се гледаме на голем одмор во 17:30 🙂 🙂 🙂