Plastic Sunday & Sürtükler!

Plastic Sunday & Sürtükler!

  • Posted on: March 20, 2015

Кула ви го најавува новиот материјал на мајкоебачкото сурферско трио, згодните Sürtükler кои ќе ве возат од чаршија до дивиот запад и назад, во придружба гостите Plastic Sunday кои доаѓаат да ви заѕвонат во школките.

Понесете си глава за трескање и лесни патики за денс 🙂